Malzemeler;
-5 adet yufka,
-80 gr tereyağ,
-1 adet soğan,
-1 adet domates,
-1 adet büyük boy kırmızı biber,
-1 çay bardağı beyaz peynir,
-8 veya 9 adet mantar,
-1 tatlı kaşığı tuz,
-1 yemek kaşığı soya sosu.
Yapılışı;
Sebzelerin hepsini minik minik doğrayın peynir ve tuz ile karıştırın.Üzerine soya sosunuda ilave edin.Sebzeleri dilerseniz karıştırmadan önce soteleye bilirsiniz.
Tereyağını eritin. Yufkalardan 3 tanesini aralarına yağ sürerek üst üste dizin. Ortadan ikiye kesin. Diğer yufkaları da aynı şekilde hazırlayın. Sebzeli harcı yufkaların
Yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Üzerlerine tereyağı sürün ve 180 dereceye ayarlı fırında kızarıncaya kadar pişirin.Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder